Polckosár, üvegfal, multibar

Polckosár

Az ára 8.000 Ft + ÁFA.

Krómozott és porfúvott szürke színekben. Alkalmasak más gyártók 100 cm-es és 125 cm-es polcmoduljaihoz is (miután egy akasztóval/füllel csatlakoznak az oszlopokhoz).

Méretei: 100 cm/ 125 cm,  Mélység 46 cm / 56 cm / 66 cm / 76 cm.

Részletek

Alumínium sínes panel (Spacewall)

Az ára 35.000 Ft + ÁFA.

10 cm-ként vízszintes alusínekkel ellátott, különböző bliszterek elhelyezésére alkalmas juhar színű hátfalpanel, mely oszlopra illetve a falra közvetlenül is szerelhető.

Méretei: Magasság 175 cm, Szélesség 95 cm.

Részletek

Multibar kar (10 db bliszterrel)

Az ára 8.000 Ft + ÁFA.

A multibar kar helyettesítheti a perforált hátfalon elhelyezett bliszteres rendszert, előnye a könnyebb áttekinthetőség, rendezettség, valamint az árcímkék is egységesebben jeleníthetők meg.

Méretei: Hosszúság 100 / 125 cm, Mélység 30 / 40 cm.

Részletek

Üvegpolc

Az ára 8.000 Ft + ÁFA.

A hozzá tartozó krómozott konzolokkal és tappancsokkal.

Méretei: Hosszúság 100/125 cm, Mélység 29/39 cm, Vastagság 1 cm.

Részletek

Négyféle mélységben és négy különböző hosszúságban kapható, könnyen rögzíthető, tartós polckosarak széles választékban kaphatóak. Bliszteres vagy multibar karos megoldást egyaránt kínálunk ügyfeleinknek. Esztétikai szempontból rendkívül mutatós üvegpolcok szintén megtalálhatóak telephelyeinken.

Látványos árukihelyezésre alkalmas, tíz centiméterenként alumíniumsínekkel ellátott, bliszterek elhelyezésére alkalmas hátfalainkhoz húsz darab blisztert az eladási árban biztosítunk. A könnyebb áttekinthetőséget biztosító multibar karos rendszereink négyféle hosszúságban és kétféle mélységben kaphatóak. Amennyiben látványos polcrendszerre vágyik, ajánljuk egy centiméter vastagságú üvegpolcainkat.